Ta en paus ibland

Livet med hund kan vara hektiskt, speciellt om du är intresserad och engagerar dig mycket. Det är ju positivt, men samtidigt lätt att all tid du inte är på jobbet går till att ta hand om din hund, stimulera den, träna med den, eller tänka på vad ni borde göra tillsammans. Alla människor behöver vila ibland, pauser är viktigt för att det ska gå att fortsätta i längden. Det är inte bara idag du ska orka göra allt det roliga och nödvändiga tillsammans med din hund. Inte heller bara den närmaste veckan eller månaden, utan under många år som ni förhoppningsvis får tillsammans. Därför behöver du hitta sätt att koppla av och vila lite från allt det innebär att vara hundägare.

Spel med hundtema

Ett alternativ när du ska koppla av är att testa något av alla de iGame gratis spel som finns. Varför inte ett med hundtema? The dog house är ett spel där hundar står i fokus, en kvartett med fyra olika hundar, men alla med samma charm. Det är en slot, alltså ett spel som påminner om de enarmade banditer du kan hitta som fysiska spelautomater ibland. Spelet har fem hjul där olika symboler snurrar runt och på varje hjul finns det tre rader med symboler som visas. För att vinna ska samma symbol komma i rad. The dog house är ett charmigt spel där du kan vinna upp till 6750 gånger insatsen. Det finns några specialfunktioner med, till exempel en wild som fungerar som joker och kan ersätta vilken annan symbol som helst, en multiplikator som ökar dina vinster och en bonussymbol som ger dig gratis spelomgångar. Vill du inte spela om pengar går det att välja ett testläge där du spelar gratis.

Känner du för att spela men helt slippa tänka på hundar en stund kanske ett jackpottspel kan passa. De spel som har progressiv jackpott har en jackpott som ökar varje gång någon spelar. Nu när spel finns på massor av online casinon världen över kan jackpottarna komma upp i svindlande höga summor. Det är en väldigt liten chans att vinna jackpotten, men spelen i sig brukar vara roliga. Att det ens finns en chans att vinna en riktigt stor vinst gör att det blir så pass spännande att det är lätt att koppla bort vardagen och allt som tillhör den ett tag, och att bli helt koncentrerad på spelet. Ett bra sätt att hitta avkoppling.